Uw winkelwagen is leeg!

Onderhoud/lease

Onderhoud- en leasemogelijkheden

Air4live levert een totaalplan voor huur en onderhoud van het benodigde airhygiene luchtzuiveringssysteem. Voor vaste, vooraf bepaalde kosten, bent u verzekerd van natuurlijk schone zuivere lucht.

Service en onderhoud

Om doorlopend verzekerd te zijn van een optimaal werkend airhygiene-system kiezen de meeste gebruikers voor een onderhoudscontract bij air4live of bij een van haar goedgekeurde dealers. Dit geldt zowel voor de zakelijke klanten als voor bij de mensen thuis.

Hooggekwalificeerde medewerkers en goed opgeleide dealers zorgen niet alleen ter plekke voor vakkundige montage maar ook voor professioneel periodiek onderhoud en service. Dit om u 100% te ontzorgen en om de natuurlijke schone zuivere lucht doorlopend te garanderen voor uzelf, uw gasten, uw patiënten en uw medewerkers.

Bij technisch onderhoud van gebouw gebonden installaties wordt steeds vaker een weloverwogen keuze gemaakt tussen inspectief-, preventief- en correctief onderhoud.

Full service

Indien u kiest voor ons full-service pakket wordt lease gecombineerd met inspecties, onderhoud en eventuele tussentijdse service. Onze effectieve werkwijze levert u zekerheid en een kostenbesparing op omdat:

  • U niet hoeft te investeren
  • U verzekerd bent van schone zuivere lucht
  • Periodieke service wordt verricht voor een optimale werking
  • Periodiek de onderdelen worden vernieuwd of gewisseld
  • 24-uurservice wordt verleend bij storingen

Tegen vaste, vooraf berekende, kosten wordt u een tevreden gebruiker van het airhygiene-system. U weet vooraf welke kosten u verschuldigd bent. Uw budget hiervoor kunt vooraf bepalen en u komt nooit voor verrassingen te staan. Overtuig uzelf en maak geheel vrijblijvend een afspraak met een van onze specialisten en profiteer van de jarenlange internationale ervaring. Wij zijn er voor u, van de uitwerking van het idee binnen het project tot de realisatie van onze innovatieve systemen in het klimaatsysteem binnen uw gebouw(en) en/of om de problemen bij u thuis efficiënt op te lossen.