Uw winkelwagen is leeg!

Over Air4live

Air4live is Uw partner voor een comfortabel en gezond binnenmilieu.

Onze filosofie is "protecting you – serving you – protecting health – serving nature". Air4live is een onderdeel van Jonathan Haagen LTD. Deze importeert, innoveert, adviseert en implementeert luchtzuiveringssystemen voor de gehele Europese markt.

 

 

 

Het airhygiene-systeem

In de airhygiene-system luchtzuiveringssystemen vormt het internationaal befaamde radiant catalytic ionisation systeem van de Amerikaanse marktleider Vollara het hoofdbestanddeel. Vollara heeft dit systeem in opdracht van de NASA ontwikkeld om de ruimtevaarders te beschermen tegen allerlei gezondheid ondermijnende gevaren. De airhygiene luchtzuiveringssystemen van air4live dragen zorg voor schone zuivere gezonde lucht in gebouwen. Dit door de natuur letterlijk binnen te brengen. In het systeem worden natuurlijke processen van luchtzuivering veilig en duurzaam nagebootst. Normale filtersystemen filteren alleen de grove deeltjes uit de lucht. Het airhygiene-system gaat verder waar de gebruikelijke filtersystemen stoppen.

Weg met

  • Fijne stofdeeltjes, pollen, huidschilfers, deeltjes welke allergieën beïnvloeden
  • Stank, rook, chemische (schadelijke) luchtjes , andere luchtjes
  • Bacteriën (o.a. MRSA, E-Coli, Streptokokken), virussen, schimmels
  • Sick building syndroom, sneeze-effect

Air4live brengt u

  • Een prettige en gezonde leef –en werkomgeving *betere leer en werkresultaten
  • Controle ziekteverwekkers, een lager ziekteverzuim
  • Controle alle geuren, fijnstof en schimmels, beheersing allergieën

Dit omdat de gezondheid van gebruiker van gebouwen alsmede het resultaat van uw bedrijfsproces centraal moeten staan. Onze hooggekwalificeerde medewerkers en goed opgeleide dealers zorgen niet alleen ter plekke voor vakkundige montage maar desgewenst ook voor professionele perio-dieke service en onderhoud. Dit om u te ontzorgen en om natuurlijke schone zuivere lucht doorlopend te garanderen voor uzelf, uw gasten, uw patiënten en uw medewer-kers.

Air4live biedt de airhygiene luchtzuiveringssystemen aan in koop, huur, full-service

Overtuig uzelf en maak geheel vrijblijvend een afspraak met een van onze specialis-ten en profiteer van de jarenlange internationale ervaring. Wij zijn er voor u, van de uitwerking van het idee binnen het project tot de realisatie van onze innovatieve systemen in het klimaatsysteem binnen uw gebouw(en).