Uw winkelwagen is leeg!

Duurzaamheid

Duurzame oplossing en energiebesparing

Naast het verbeteren van de luchtkwaliteit wordt er tevens een substantiële energiebesparing en dus kostenbesparing op klimaatbeheersing gerealiseerd. Uw klimaatsysteem is waarschijnlijk verantwoordelijk voor circa 50% van uw totale energieverbruik. Met onze oplossingen brengen wij dit energieverbruik drastisch terug terwijl de kwaliteit van het binnenklimaat flink zal toenemen.

Het airhygiene-systeem

In hotels verbeteren wij de kwaliteit van het binnenklimaat voor een optimaal comfort. Bovendien hebben hotels hoge energielasten voor het verwarmen, koelen en ventileren van het gebouw. Daarbij helpt het airhygiene-system van air4live om het energieverbruik drastisch te reduceren.

Duurzame kantooromgevingen 
DeRadiant Catalytic Ionisation technologie van Vollara wordt in het airhygiene-system van air4live veelvuldig toegepast in duurzame kantooromgevingen. In de kantooromgevingen is in de meeste gevallen een enorme verbetering van het binnenklimaat te realiseren. Ook valt in praktisch alle gevallen het energieverbruik voor klimaatbeheersing drastisch te reduceren.

Air4live brengt u

  • Een prettige en gezonde leef –en werkomgeving
  • Betere leer en werkresultaten
  • Controle ziekteverwekkers, een lager ziekteverzuim
  • Controle alle geuren, fijnstof en schimmels, beheersing allergieën

Waarom?

Dit omdat de gezondheid van gebruiker van gebouwen alsmede het resultaat van uw bedrijfsproces centraal moeten staan. Onze hooggekwalificeerde medewerkers en goed opgeleide dealers zorgen niet alleen ter plekke voor vakkundige montage maar desgewenst ook voor professionele periodieke service en onderhoud. Dit om u te ontzorgen en om natuurlijke schone zuivere lucht doorlopend te garanderen voor uzelf, uw gasten, uw patiënten en uw medewer-kers.

Air4live biedt de airhygiene luchtzuiveringssystemen aan in koop, huur, full-service

Overtuig uzelf en maak geheel vrijblijvend een afspraak met een van onze specialisten en profiteer van de jarenlange internationale ervaring. Wij zijn er voor u, van de uitwerking van het idee binnen het project tot de realisatie van onze innovatieve systemen in het klimaatsysteem binnen uw gebouw(en).