Uw winkelwagen is leeg!

Commerciële gebouwen

Ongeacht uw werkomgeving, is het waarschijnlijk dat de binnenluchtkwaliteit een issue is (onder andere het “Sick Building Syndrome”).

Voor de meeste werknemers binnen commerciële gebouwen is er sprake van een 'gesloten' leefklimaat. Door de airconditioningsystemen wordt 'vuile' lucht voortdurend gerecycled.

Gevolgen en verbetering

De gevolgen

  • Airconditioning circuleert bloeiende bacteriën, virussen en ziekten
  • Geuren van de mens, voedselbereiding, roken, detergenten en vele andere alledaagse chemische stoffen blijven hangen
  • Ziekte onder werknemers neemt toe en het moreel vermindert vanwege de “slechte” lucht 
  • Verbonden kosten stijgen.

Kiemen en bacteriën

Vanwege de hoge “traffic” in veel commerciële bedrijven is er ook sprake van een constante toevloed van kiemen en bacteriën in het gebouw. Air4live biedt totaaloplossingen voor uw lucht kwaliteit. Het airhygiene-system zorgt voor een schone atmosfeer vrij van luchtverontreinigende stoffen.

Deze technologie vervangt niet de pre-filtering systemen die al bestaan in gebouwen, kantoren en woningen. Het airhygiene-system vult de luchtkwaliteitssystemen aan. Het werkt doeltreffend tegen de kleinste, meest biologisch gevaarlijke deeltjes. Filters bieden hiertegen geen bescherming. Ons airhygiene-system werkt hiertegen uiterst effectief. Het airhygiene-system is een wezenlijk onderdeel van energie-efficiëntie. De verbetering van de kwaliteit van het milieu binnen in gebouwen, kantoren en woningen, vermindert de noodzaak voor luchtverversing en de bijbehorende verwarming of koeling van deze lucht.