Uw winkelwagen is leeg!

Horeca

Air4live voor bedrijven waar voedsel wordt verwerkt

In de voedselverwerking, catering, restaurants en hotels moet productie en verwerking van voedingsmiddelen in een volkomen schone, veilige werkomgeving om besmetting met bacteriën en ziektekiemen te voorkomen.

Veiligheid en eisen

Horeca wordt geconfronteerd met toenemende eisen welke gesteld worden aan de hygiëne, gezondheid en veiligheid. Deze hygiene-eisen worden zowel door de gast/klant geëist evenals het in de wetgeving klemmend geregeld is om de kwaliteit volledig te waarborgen.

Die eisen omvatten onder andere:

  • Het voorkomen van bedreigingen die uitgaan van bacteriën (zoals E-coli, Salmonella enz), virussen & schimmels,
  • Het voorkomen van bedreigingen van besmettingen,
  • Het behouden van de constante kwaliteit,
  • Zorg dragen voor een betere, langere houdbaarheid,
  • Het minimaliseren van verspilling en het maximaliseren van de operationele efficiëntie.

Air4live levert zowel aan de voedselverwerkende industrie als aan de horeca een beproefd chemicaliën-vrij zuiveringstechnologie. De techniek in het airhygiene-sytem bootst 100% de natuurlijke processen van zelfzuivering na en verwijdert volledig alle geuren en biologische bedreigingen in de lucht en op oppervlakken.

Installatie binnen horeca ondernemingen

Het installeren van het airhygiene-system van air4live binnen het proces van bereiden, verwerken en serveren van voedsel biedt maximale bescherming en gemoedsrust voor zowel de eigenaar als consument. Daarnaast biedt ons airhygiene-system bescherming tegen besmetting met geur en bacteriën in walk-in koelers en andere voedsel opslagfaciliteiten. Ons airhygiene-system maakt het voor voedselvoorzieningsketen mogelijk om hun aansprakelijkheid te beperken en hun efficiëntie te verbeteren. In hotels wordt het airhygiene-system gebruikt om snel en efficiënt de geur van blowen, rooklucht, urineluct, lucht van braaksel, onwenselijke parfumluchten en alle denkbare achter gebleven geuren van gebruikers te verwijderen door het gebruik van een los verplaatsbare standalone airhygiene-system.

Er zijn ook hotels welke het airhygiene-system in het gehele airco/ventilatiesysteem hebben ingebouwd om overal en op elk moment van de dag de meest optimale klimaatomstandig-heden voor de gasten te zeker te stellen. In rookruimtes zal het airhygiene-system doorlopend zorg dragen dat zelfs in deze ruimte op ieder moment een aangename lucht hangt. De geur en bestanddelen van rook en nicotine wordt meteen geëlimineerd.