Uw winkelwagen is leeg!

Kantoor

Airhygiene-system zorgt voor een perfect leefklimaat, lager ziektepercentage en lager energieverbruik

Mensen brengen negentig procent van hun tijd binnen door. Daardoor blijft de zorg voor een gezonde leef- en werkomgeving groeien. De systematisch ingevoerde klimaatregelsystemen in luchtdichte gebouwen verversen slechts gedeeltelijk met natuurlijke lucht. De ernst van dit probleem is tot nu toe vrijwel onopgemerkt gebleven. Bovendien is verversen met onbewerkte lucht van buiten in steden of gebieden met een hoge luchtverontreiniging geen garantie voor goede luchtkwaliteit in gebouwen.

Problemen thuis

In gebouwen, kan de grens van de maximale toelaatbare verontreiniging worden overschreden ten gevolge van slechte interne omstandigheden . Oorzaak; vuil, stof, vochtigheid, giftige gassen, pollen enz. Een ongezond binnenklimaat heeft ook negatieve gevolgen voor de produktiviteit en werkvreugde. Vooral in nieuwe gebouwen hebben de kantoren geen natuurlijke ventilatie waardoor een groot aantal personen problemen/last krijgen van bijv. hoofdpijn, misselijkheid, duizeligheid, irritatie van de keel, jeuk/droogheid van de huid, congestie of irritatie van de neus, waterige ogen, overmatige vermoeidheid, enz. De aanwezigheid van deze symptomen is bekend als "Sick Building Syndrome" en dit kan ook andere ziekten verergeren.

Slechte luchtkwaliteit in commerciële gebouwen draagt vaak bij tot hoge afwezigheid van medewerkers en bewoners. Vanuit een strikt economisch oogpunt gezien vermindert de jaarlijkse productiviteit rechtstreeks ten gevolge van de slechte kwaliteit luchtkwaliteit en onvoldoende grip op aanwezige infecties.

Andere oorzaken voor een slechte binnenlucht

Vanwege de hoge “traffic” in veel commerciële bedrijven is er ook sprake van een constante toevloed van kiemen en bacteriën in het gebouw. Air4live biedt totaaloplossingen voor uw lucht kwaliteit. Het airhygiene-system zorgt voor een schone atmosfeer vrij van luchtverontreinigende stoffen.

Deze technologie vervangt niet de pre-filtering systemen die al bestaan in gebouwen, kantoren en woningen. Het airhygiene-system vult de luchtkwaliteitssystemen aan. Het werkt doeltreffend tegen de kleinste, meest biologisch gevaarlijke deeltjes. Filters bieden hiertegen geen bescherming. Ons airhygiene-system werkt hiertegen uiterst effectief. Het airhygiene-system is een wezenlijk onderdeel van energie-efficiëntie. De verbetering van de kwaliteit van het milieu binnen in gebouwen, kantoren en woningen, vermindert de noodzaak voor luchtverversing en de bijbehorende verwarming of koeling van deze lucht.