Uw winkelwagen is leeg!

Scholen

Bescherm onze toekomstige volwassenen!

Gezondheid beschermen op scholen door toepassing van het airhygiene-system.

Topbescherming tegen ziektes en stof!

Longen van kinderen zijn in ontwikkeling tot ze ongeveer 6-8 jaar oud zijn. Gedurende deze tijd, kunnen de longen van kinderen gemakkelijk worden beschadigd. Dit vooral door verontreiniging of besmetting.Kinderen ademen 4 keer zoveel lucht per pond lichaamsgewicht in dan volwassenen. Dit betekent dat kinderen relatief veel meer verontreinigende stoffen in ademen dan volwassenen. Dit terwijl ze juist kwestbaarder zijn. Kinderen die in steden wonen worden vooral blootgesteld aan vervuiling van auto's en industrie, terwijl kinderen die in het buitengebied wonen vaker worden blootgesteld aan stof en pesticiden van o.a. de landbouw.

Ouders en leerkrachten kunnen thuis en in de klas de longen van kinderen beschermen. Ruimtes voor kinderopvang en in schoollokalen hebben vaak problemen met de luchtkwaliteit omdat er in deze gebouwen een heleboel mensen in een kleine ruimte aanwezig zijn. Geld om deze gebouwen voor goede ventilatie en goede luchtkwaliteit aan te passen is er meestal niet.

.

 

Andere oorzaken voor een slechte binnenlucht

De meeste leraren binnen het onderwijs als de beheerders van kinderopvang zijn (evenals de ouders) zich vaak niet bewust van de milieurisico's en gezondheidsrisico’s welke kinderen lopen in verouderde gebouwen of in slecht geventileerde ruimtes. Slechte luchtkwaliteit in gebouwen verhoogt de kans op last van allergieën en de verspreiding van overdraagbare ziektes en ongemakken zoals o.a. verkoudheid en griep voor zowel kinderen als volwassenen. Kinderen en werknemers in scholen missen te vaak schooldagen doordat milieugerelateerde gezondheidsrisico's niet worden herkend. Air4live garandeert schone veilige lucht en doden micro-organismen.

De lucht wordt door de airhygiene-systemen vrij van stofdeeltjes en vrij van onwenselijke micro-organismen welke de gezondheid negatief beïnvloeden en mensen ziek maken. Het airhygiene-system is een actieve technologie die ook effectief werkt op oppervlakken die kinderen vaak raken. Het werkt de hele dag, elke dag rustig en discreet, en beschermt onze toekomstige volwassenen .