Uw winkelwagen is leeg!

Schoonmaakbedrijven

Veilig, duurzaam en overal tegen bacteriën en stof

Het airhygiene-sytem lost problemen in de schoonmaak efficiënt, eenvoudig, snel en op een veilige duurzame manier op. De veiligheid van het milieu en het welzijn van de mens staat centraal. De natuur wordt binnen gehaald om het schoonmaakplan te complementeren.

Installatie binnen horeca ondernemingen

  • Rook/roetlucht ten gevolge van brand, snel en definitief, uit gordijnen, meubels, wanden (stukwerk, textiel en behang) etc. verwijderd worden. Calamiteitenbedrijven maken veelvuldig gebruik van de technieken welke air4live inzet om de problemen snel, veilig en efficient te elimineren.
  • De geur van urine en braaksel in meubelstoffen, matrassen en dergelijke kunnen eenvoudig en snel verwijderd worden.
  • In toiletgroepen kunnen alle geuren snel en efficient worden opgelost. Ook op de plaatsen waar de urinelucht in voegen is getrokken kan het airhygiene-system de geur aanpakken en geheel elimineren. Daarnaast worden de gevolgen van het sneeze-effect direct en doelmatig aangepakt.
  • In hotels kunnen diverse onwenselijke geuren in een hotelkamer een probleem vormen. Het airhygiene-system kan veilig, snel en efficiënt de geuren elimineren. De geur van urine, braaksel, roken, blowen, lichaamsgeuren en andere luchtjes verdwijnen in een oogwenk door het inzetten van bijvoorbeeld een stand-alone airhygiene-system van air4live.
  • Typische geuren zoals vanuit bedrijfsprocessen, rioolluchten, toiletgeuren in een verblijfsruimte, binnenkomende luchtjes vanuit de omgeving kunnen op een duurzame, veilige manier worden aangepakt zodat de gebruiker van de ruimte in een aangenaam klimaat kan verblijven en/of werken.
  • In ruimtes waar mensen werken is het wenselijk dat al het fijnstof verdwijnt omdat dit voor gebruikers van de ruimte met een allergie heftige reacties kan veroorzaken zoals dikke, tranende ogen, hoofdpijn, hoest -en niesbuien en andere allergische reacties. Schoonmaakbedrijven hebben de opdracht om daarom met zo weinig mogelijk chemicaliën te werken. Het airhygiëne-system zorgt ervoor dat alle fijnstof, schimmels, bacteriën, ziekteverwekkers en alle chemische bestanddelen in de lucht verdwijnen. Het airhygiene-system kan het schoonmaakproces ondersteunen en complementeren om een totaal schone en veilige omgeving te creëren voor alle gebruikers. 
  • In de autoindustrie maakt men veelvuldig gebruik van het airhygiene-system om snel, veilig, blijvend en efficiënt alle geuren zoals van rook en dieren te elimineren uit auto’s.

Veilig, duurzaam en overal tegen bacteriën en stof!

In de schoonmaakbranche wordt duurzaamheid en het welzijn van medewerkers en gebruikers van de gebouwen steeds meer centraal gezet. Daarbij tracht men het milieu ook steeds meer te ontzien. Men tracht het gebruik van chemicaliën steeds meer terug te dringen. Het airhygiene-system helpt de bacteriedruk en de aanwezigheid van fijnstof in de totale ruimte terug te dringen. Bij het schoonmaken is het onmogelijk om in alle kieren en naden alles te bereiken. Ook de bacteriën en fijne stofdeeltjes welke in de lucht hangen kunnen moeilijk worden geëlimineerd. In de schoonmaakbranche wordt al veelvuldig gebruik gemaakt van de techniek van het airhygiene-system om het schoonmaakplan te complementeren en diverse problemen aan te pakken welke met conventionele schoonmaakmethodes niet of niet efficient genoeg kunnen worden opgelost.

Air4live garandeert schone veilige lucht vrij van stof en micro-organismen. De lucht wordt door de airhygiene-systemen vrij van stofdeeltjes en vrij van onwenselijke micro-organismen welke de gezondheid negatief beïnvloeden en mensen ziek maken.

Het airhygiene-system is een actieve technologie die ook effectief werkt op oppervlakken die mensen vaak aanraken. Het werkt de hele dag, elke dag rustig en discreet, en beschermt ons!